ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ БАЗОВОЇ СТРУКТУРИ ТИПОВОГО СИТУАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ - Гудима , Олег (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Останні роки в світі характеризуються підвищеням інтенсивності появи кризових явищ, так: