ПОСЛІДОВНІСТЬ ОЦІНЮВАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ - Ємельянов , Олександр; Гаврась , Дмитро (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Будь-який суб’єкт підприємництва повинен прагнути збільшити величину свого економічного потенціалу [1–3]. При цьому важливими чинниками формування зазначеного потенціалу є існуюче у підприємств ресурсне забезпечення [4], зокрема людські ресурси [5, 6], основні фонди [7], грошові засоби [8, 9], інформація тощо [10], а також рівень ефективності використання цих ресурсів [11]. Збільшення цього рівня може розглядатися як одна з основних ознак економічного розвитку суб’єктів господарювання.