ІДЕНТИФІКАЦІЯ РІВНЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ В ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ - Харазішвілі , Юрій; Ляшенко , Вячеслав (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Сталий розвиток є безумовним пріоритетом світового розвитку, як і стратегій розвитку цивілізованих країн, тому цьому питанню, особливо у регіональному розрізі, присвячено багато праць [1-6]. Аналіз відомих публікацій дає можливість стверджувати, що проблема стратегічного планування регіонального розвитку є на часі як для країн ЄС так і для України.