БІОХІМІЧНІ АСПЕКТИ ЗАХВОРЮВАННЯ РАХІТУ - Костів , Андрій; Костів , Микола; Мельник , Діана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Рахіт - це захворювання яке впливає на ріст і розвиток кісток дітей. Призводить до розм’якшення та ослаблення кісток, в деяких випадках може бути набутим або передатися спадково.