КОНЦЕПЦІЯ «СМЕРТЬ АВТОРА» ЯК ДОМІНАНТА ОПОВІДАННЯ «СНИ ІЄРИХОНА» ІРЕНИ КАРПИ - Веретюк , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
На сьогодні постать Ірени Карпи доволі неоднозначно сприймається вітчизняним літературознавством, незважаючи на її високу медійність і численність прихильників. Одним із найпосутніших закидів на її адресу як прозаїка часто постає твердження про нібито недостатню естетичну цінність її творів. Саме тому наша розвідка є цікавим і актуальним дослідження творчості мисткині, яке скероване на розкриття специфіки прозового доробку письменниці, безвідносно до часом скандальних моделей її поведінки та пов’язаних із цим «медійних шумів».