FILIOQUE У СВІТЛІ ЗАХІДНОГО ТА СХІДНОГО БОГОСЛОВСЬКИХ ВЧЕНЬ: ІСТОРИЧНИЙ ДИСКУРС - Жук , Андрій; Чорненко , Андрій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
«…І в Духа Святого, Господа Животворящого, що від Отця і Сина ісходить…».