МІСЦЕ ВАРТІСНОЇ КОНЦЕПЦІЇ В НАУКОВІЙ ПАРАДИГМІ ФОРМУВАННЯ РИНКОВОЇ КАПІТАЛІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА - Кривов’язюк , Ігор; Бурбан , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
У сучасних економічних науках однією з дослідницьких сфер у галузі підприємництва є вивчення економічних характеристик накопичення та приросту корпоративного капіталу. Для поглиблення досліджень у цьому напрямку вимагає уточнення теоретичних засад наукової парадигми формування ринкової капіталізації підприємства з погляду визначення в ній місця вартісної концепції.