АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МАРКЕТИНГОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Копачевський , Владислав (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Розвиток технологій, а особливо штучного інтелекту (ШІ) порушує все нові й нові виклики у всіх сферах життя суспільства. Медицина, економіка, соціологія й військова справа – одні з найбільш важливих на сьогодні сфер, де застосування ШІ відіграє ключову роль в досягненні переваг технологічного розвитку.