ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ МАРКЕТИНГУ У ПРОЦЕСАХ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ - Паніна , Дар’я (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Маркетингова стратегія є не лише ключовим, але й невід'ємним елементом успішного функціонування будь-якої компанії. Вона не просто визначає шлях, яким має рухатися бізнес на ринку, але й створює фундамент для будівництва відносин з клієнтами та конкурентним середовищем. Глибоке розуміння потреб та уподобань цільової аудиторії дозволяє компаніям ідентифікувати можливості для вдосконалення продуктів чи послуг, а також розробити ефективні стратегії просування [6].