МЕТОДИ ЗБАЛАНСОВАНОГО ЗАКРІПЛЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ЗА ЗОНАМИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Сидоров , Микита; Сперкач , Майя; Жданова , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Ефективне закріплення об'єктів за зонами відповідальності є важливим для багатьох галузей, таких як логістика, охорона здоров'я та урбаністика. Сучасні умови вимагають оптимізації розміщення об'єктів для забезпечення ефективного використання ресурсів та мінімізації витрат. Важливість оптимізації закріплення об'єктів зростає завдяки необхідності врахування багатьох параметрів та критеріїв для забезпечення точних і ефективних рішень. Сучасні оптимізаційні методи дозволяють вирішувати складні задачі закріплення, адаптуючись до швидкозмінних умов і великої кількості даних. Це сприяє вдосконаленню методів управління, що є актуальним у сучасному світі.