МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНЮВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ У СФЕРІ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ - Ємельянов, Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Будь-яке підприємство характеризується різними видами його економічного потенціалу. Зокрема, необхідно виділити маркетинговий, збутовий, інвестиційний, виробничий та інші складники сукупного економічного потенціалу суб’єктів господарювання. Також важливим його видом є потенціал ресурсозбереження, реалізація якого відображається у ресурсозберігаючій моделі розвитку підприємств та у технологічних змінах, що відбуваються. Зокрема, суттєвого значення для забезпечення конкурентоспроможності підприємств набуває впровадження на них енергозберігаючих проєктів