СПКЯ. СЕРЦЕВО-СУДИННІ УСКЛАДНЕННЯ - Мущинка , Вікторія; Луців , Любомира; Цмур , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Актуальність. СПКЯ діагностують у більше ніж 5-10% жінок. На сьогодні цей діагноз залишається однією з найчастіших причин безпліддя. Але чи може цей діагноз впливати на серцево-судинну систему досі до кінця не є досліджено. [1]