ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ПРОЦЕС ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Кривов’язюк , Ігор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Процес прийняття управлінських рішень є центральною частиною діяльності будь-якої організації. Від того, наскільки ефективно керівники здатні аналізувати ситуації та обирати оптимальні варіанти дій, залежить не лише успіх підприємства, а й його конкурентоспроможність, стійкість на ринку та здатність до інновацій. Управлінські рішення – це комплексний процес, який поєднує аналіз, прогнозування та вибір, а на цей процес впливають численні фактори, як внутрішні, так і зовнішні. Визначення та розуміння цих факторів є важливим для підвищення ефективності управлінських рішень.