МОТИВАЦІЙНА СИСТЕМА ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ФРАНЦІЇ ЯК ЗРАЗОК ДЛЯ ЇЇ РЕФОРМУВАННЯ В УКРАЇНІ - Чурсінов , Олексій; Подольчак , Назар (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
В сучасних умовах нагальною є необхідність постійного вдосконалення механізмів мотивації та стимулювання працівників державної служби. Ефективна мотивація – важлива складова успішного керівництва, особливо під час швидких змін і нових викликів. Модернізація механізмів мотивації сприяє підтриманню високого рівня професіоналізму, підвищує ефективність роботи державної служби [3,4, 5]. В сучасних соціально-економічних умовах України важливо враховувати досвід країн Європейського Союзу, зокрема Франції, для створення і реалізації ефективних стратегій у цій галузі діяльності.