ПРОФЕСІЙНА САМОРЕАЛІЗАЦІЯ ВЧИТЕЛЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА - Дмитрієва , Оксана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
У статті розглянуто наукову проблему професійної самореалізації вчителя образотворчого мистецтва закладу позашкільної освіти. За результатами аналізу наукових праць було уточнено сутність поняття "професійна самореалізація вчителя образотворчого мистецтва". Визначено й схарактеризовано основні напрямки самореалізації вчителя образотворчого мистецтва в закладі позашкільної освіти.