НОВІТНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Барбашова , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Вища освіта України в періоди воєнного й післявоєнного часу [1; 2] потребує впровадження новітніх освітніх технологій з метою забезпечення якості результатів навчання майбутніх фахівців, розвитку в них професійних компетентностей [3]. Це, своєю чергою, передбачає вивчення сучасних освітніх технологій, що їх найчастіше застосовують у закладах вищої освіти (ЗВО).