РОЛЬ НОВИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЦЕНТРІВ (BRICS) У МІЖНАРОДНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИНАХ ПЕРЕВАГИ ТА ВИКЛИКИ - Матушик , Руслана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
BRICS – це одна з найвпливовіших коаліцій нових економічних центрів, які займають провідне місце в міжнародній економіці. Саме ці країни мають вплив на глобальну економічну систему завдяки великій частці світового ВВП, їхнім природнім ресурсам, населенню та вони стрімко розвиваються в економічному плані. Однак, хоча BRICS відіграють важливу роль у формуванні багатополярної економічної системи, їхній розвиток стикається з низкою внутрішніх та зовнішніх викликів.