БІЗНЕС-ІДЕЇ В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ: ЯК ВІДНОВИТИ РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС - Сиванич , Андрій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
В Україні третій місяць триває повномасштабна війна, яку розв’язала кривава путінська Росія. Жертвами війни стали мільйони українців, які змушені були покинути власні домівки та робочі місця, перетворившись на біженців. Хтось став внутрішнім переселенцем, а хтось – вимушений шукати прихистку за кордоном – у сусідніх дружніх державах.