ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ У НІМЕЧЧИНІ - Кравченко , Катерина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Актуальність дослідження зумовлена потребою вдосконалення підготовки вчителів іноземних мов в умовах глобалізаціїУ та цифровізації освіти. Метою роботи є аналіз організаційно-педагогічних особливостей підготовки вчителів іноземних мов у Німеччині з використанням інноваційних методів, зокрема CLIL, проєктного навчання та цифрових технологій. У результаті встановлено, що ці підходи сприяють розвитку міждисциплінарних, мовних і цифрових компетенцій, а також критичного мислення й адаптивності майбутніх педагогів. Висновки включають рекомендації щодо адаптації німецького досвіду до інших освітніх систем для покращення якості підготовки педагогів.