ГІГІЄНІЧНІ ПРОБЛЕМИ ПАМПЕРСІВ - Павлюк , Катерина; Булига , Анна; Краснопольська , Катерина; Сердюк , Катерина; Коробкова-Аржаннікова , Ганна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Постановка проблеми, актуальність обраної теми. Протягом століть підгузки були звичайною практикою в різних культурах. Найважливішим нововведенням стало виникнення одноразових підгузників у середині двадцятого століття. Сучасні одноразові підгузники суттєво знизили ризик виникнення подразнення шкіри завдяки своїй конструкції. Використання одноразових підгузників продовжує зростати на глобальному рівні. [1]