ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ КРИПТОВАЛЮТИ У РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ - Бак , Назарій; Муха , Роксолана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
У сучасному ринковому середовищі гроші є одними із найнеобхідніших засобів для життя. Навряд чи можна знайти людину, котра була б задоволена тим, скільки готівки вона має і як використовує. Для того, щоб полегшити суспільству зберігання, транспортування та передавання валюти, науковці, намагаються створити ресурси для досягнення даної цілі, що власне і визначає актуальність обраної теми дослідження.