ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНТЕРНЕТ-БАНКІНГУ В УКРАЇНІ - Аврамчук , Лідія; Черкесенко , Марина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
В статті розглянуто розвиток сучасних технологій, мобільних додатків та цифрових платформ, через які українські банки пропонують широкий спектр послуг, які можна отримати без необхідності фізичного відвідування відділень. Доведено, що Інтернет-банкінг в Україні за останні роки став невід'ємною частиною повсякденного життя мільйонів українців.