БЕЗПЕКА БІЗНЕСУ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Ситник , Наталія; Тараненко , Ганна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасних умовах безпека бізнесу стає критичним елементом фінансової безпеки держави, оскільки від надійності фінансових систем бізнесу залежить стабільність національної економіки та надходжень до державного бюджету.