ПРАВОВІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОНАННЯ МІЖНАРОДНИХ ДОГОВОРІВ УКРАЇНОЮ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Ковбасюк , Є.; Асірян , Сюзанна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасному глобалізованому світі міжнародне право стає все більш важливим інструментом регулювання взаємовідносин між державами, забезпечуючи створення спільних стандартів у різних сферах, таких як права людини, безпека, торгівля, охорона довкілля та інші напрямки. Для України, яка протягом останніх десятиліть активно інтегрується до європейського та міжнародного правового простору, виконання міжнародних зобов’язань є пріоритетним завданням і важливим аспектом державної політики [1, c. 18].