ЗАГРОЗИ ДЛЯ БЕЗПЕКИ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ВИКЛИКИ ТА ШЛЯХИ ПРОТИДІЇ - Бусигін , Костянтин (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У нашій сучасній цифровій епосі, коли хмарні технології стали основною платформою для зберігання та обробки даних, безпека в хмарі вийшла на передній план у сфері кібербезпеки. За даними останніх досліджень, понад 90% компаній використовують хмарні сервіси для зберігання і обробки даних, що робить їх привабливими цілями для зловмисників. Високий попит на ці сервіси створює нові виклики для безпеки, адже багатьом компаніям бракує належного захисту в їхній хмарній інфраструктурі.