ТЕАТРАЛЬНО-ІГРОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ З ЗНМ - Рожкова , Катерина; Курєнкова , Анна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Театрально-ігрова діяльність є унікальним інструментом розвитку творчого потенціалу дітей дошкільного віку, багатогранним педагогічним методом, що поєднує мистецтво, гру та мовленнєвий розвиток.