ІНДИВІДУАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ - Лях , Олена; Демченко , Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У статті проаналізовано вплив індивідуально-психологічних чинників на професійну діяльність фахівців з охорони праці. що визначає ефективність їхньої роботи та рівень безпеки на підприємстві. Подані в статті результати емпіричного дослідження індивідуально-психологічних чинників професійної діяльності фахівців з охорони праці, свідчать про погіршення загального стану ментального здоров’я та вплив зовнішніх факторів на їхнє самопочуття. Зроблено висновок, про важливість комплексного підходу до вивчення особистісних, когнітивних і емоційних аспектів фахівців з охорони праці для покращення професійної ефективності і забезпечення психологічного благополуччя працівників.