СПЕЦИФІКА ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ У НОТАРІАЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Аршава , Інна; Баратинська , Анастасія; Аршава , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Стаття присвячена проблемі виникнення емоційного (професійного вигорання) у працівників нотаріату. Проаналізовано різні підходи до визначення складових феномену вигорання. Розглянуто особливості професійної діяльності нотаріусів, включаючи психологічні складові професіограми, та їх зв'язок з проявами синдрому вигорання у даної категорії співробітників.