ОПЛАТА ПОСЛУГ У СФЕРІ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ: ДОТРИМАННЯ БЮДЖЕТНОГО ЗАКОНОДАВСТВА - Вашека , Галина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Серед порушень бюджетного законодавства, перелік яких визначено статтею 116 Бюджетного кодексу України, необхідно виокремити взяття зобов'язань без відповідних бюджетних асигнувань, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з перевищенням повноважень, встановлених цим Кодексом чи законом про Державний бюджет України.