ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ БІОЛОГІЧНИХ СИСТЕМ ЗАХИСТУ ЯБЛУНІ ПРОТИ ПАРШІ В УМОВАХ ЗАХІДНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ - Гунчак , Михайло (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Одним з найбільш важливих складових технології вирощування плодової продукції є її захист від хвороб, зокрема і проти парші яблуні. Аналіз джерел літератури свідчить про те, що питання економічної ефективності захисних заходів проти парші яблуні вивчене не повністю [1]. Тому, метою досліджень було вивчення економічної ефективності захисних заходів проти парші яблуні в умовах Західного Лісостепу України.