ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УКРАЇНІ - Дмитрук , Дмитро; Гончар , Лілія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Попри складну економічну ситуацію, ресторанний бізнес в Україні має значний потенціал для розвитку. Культурне багатство країни, зростаюча впізнаваність на міжнародній арені та перспективи післявоєнного відновлення створюють нові можливості для підприємців. Використання інноваційних маркетингових стратегій, зміна форматів роботи та підтримка локального бізнесу можуть сприяти зміцненню галузі навіть у складних умовах. Аналіз основних факторів, що впливають на перспективи розвитку ресторанного господарства, допоможе визначити ефективні шляхи подальшого зростання.