ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ДИЗЕЛЬНИХ ДВИГУНІВ МЕТОДОМ ВИМІРЮВАННЯ ВІБРАЦІЙ - Веретенніков , Ігор; Кот , Володимир; Кухтін , Микола (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
У досліджені представлено обґрунтування необхідності контролю технічного стану дизельних двигунів під час експлуатації. Запропоновано для контролю технічного стану дизельних двигунів використовувати метод вимірювання вібрацій.