ЯКІСТЬ ЗНАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК УМОВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ МОРСЬКОЇ ГАЛУЗІ - Хроленко , Олена; Мілошунас , Вероніка (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Дана робота присвячена значенню якості знання професійної англійської мови як умови конкурентоспроможності майбутніх фахівців морської галузі. Якість знання професійної англійської мови є ключовою складовою підготовки майбутніх спеціалістів, оскільки морська галузь вимагає використання єдиної мови для ефективного спілкування між всіма учасниками судноплавства.