ДЕФІНІЦІЙНИЙ АНАЛІЗ КОНЦЕПТУ СЕКРЕТ - Грігорян , Анна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Наступне дослідження присвячене концепту секрет. Слідом за О. О. Селівановою, визначаємо концепт як «інформаційну структуру свідомості, певним чином організовану одиницю пам'яті, яка містить сукупність знань про об'єкт пізнання, вербальних і невербальних, набутих шляхом взаємодії п'яти психічних функцій свідомості й позасвідомого»