АНАЛІЗ ДЕОНТОЛОГІЧНОЇ ПРОБЛЕМАТИКИ НА РІВНІ ВИЩОЇ ШКОЛИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Шліхта , Ганна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Базова теза нашого дослідження полягає в тому, що якісна професійна підготовки фахівців ІТ-галузі не можлива без формування аксіологічної культури й деонтологічного типу мислення. У попередньому параграфі наша дослідницька увага була зосередження на аналізі аксіологічного дискурсу професійної підготовки у сучасній вищий школі. У підсумку ми зробили висновок про перспективність залучення аксіологічного підходу в освітній процес, зокрема щодо професійної підготовки майбутніх фахівців ІТ-галузі. У контексті базової тези нашого дослідження логічно здійснити аналіз деонтологічного дискурсу професійної підготовки на рівні вищої школи.