ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Дуда , Андрій; Астаф’єва , Катерина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
В сучасних умовах невизначеності економічного середовища спричиненого багатьма факторами, такими як пандемія COVID-19 та повномасштабна військової агресії в Україні, вітчизняні підприємства потребують розробки заходів для відновлення їх розвитку. Процес забезпечення економічної безпеки підприємства набуває все більшого значення, оскільки останній є основою стабілізації розвитку підприємств, шляхом формування здатності протидіяти внутрішнім та зовнішнім загрозам.