СТРУКТУРА АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО МЕХАНІЗМУ КОНТРОЛЮ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ДЕРЖАВНОГО БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ - Макаренко , Михайло; Гусаров , Сергій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Адміністративно-правовий механізм контролю за діяльністю Державного бюро розслідувань (далі – ДБР) складається з наступних компонентів: