АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ НАУКОВИХ ТА НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Горбач , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну, стратегічний курс держави на приєднання до європейської спільноти, прагнення якнайскоріше приєднатись до Північноатлантичного альянсу трансформує вищу освіту та наукову спільноту до нових викликів сьогодення, вирішення яких безпосередньо залежить від наукових та науково-педагогічних працівників (Н і НПП) та їхньої компетентності.