ПОБУДОВА МОДЕЛЕЙ ДІАГНОСТУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ НЕСПРАВНОСТІ ЕЛЕКТРОННИХ ПРИЛАДІВ ПРИ РОЗРОБЦІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ - Мащенко , Анастасія; Васильцова , Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Складна електронна техніка, до якої належить широкий спектр технічних приладів (комп’ютери, телефони, побутова техніка, промислове обладнання тощо), стала необхідною складовою життя й діяльності людей та організацій, забезпечуючи комфорт та продуктивність як у побуті, так і в професійних сферах. Зі збільшенням кількості та складності електронних пристроїв зростає й потреба в їх належному обслуговуванні та ремонті. Для забезпечення безперебійної роботи таких пристроїв активно використовуються сервісні центри, які виконують діагностику, технічне обслуговування та ремонт техніки.