КАРНАВАЛІЗАЦІЯ В КОМІЧНОМУ ІНТЕРДИСКУРСІ - Самохіна , Вікторія; Нешко , Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Вивчення інтердискурсивних зв'язків є актуальним напрямком у сучасній лінгвістиці, тому що надають можливість усвідомити місце певного дискурсу і тексту в єдиному дискурсивному просторі, простежити текстові взаємозв’язки і взаємовплив, урахування яких дозволяє ретельніше аналізувати мовленнєві твори.