ВОКАЛЬНО-СЛУХОВИЙ САМОКОНТРОЛЬ ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ НАД ВОКАЛЬНИМ РЕПЕРТУАРОМ - Венлі, Чжан; Кеао, Сунь (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Проблема організації самостійної роботи студентів, як важливої складової освітньої системи, є притаманною для всіх галузей і рівнів освіти. Ця проблема є актуальною і для вокально-педагогічної галузі, адже майбутній вокаліст повинен буди готовим не тільки до самостійного вирішення різноманітних виконавських завдань, а й педагогічних питань, які можуть виникати під час викладацької діяльності. Одним з першорядних завдань самостійної роботи здобувачів мистецько-педагогічної освіти є необхідність самостійного відпрацьовування музично-виконавських прийомів і навичок, надбаних під час занять з фаху, накопичення музично-слухового тезаурусу тощо.