ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ - Лавринович , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Підготовка фахівців, які відповідають вимогам сучасного ринку праці в умовах цифровізації усіх сфер життєдіяльності, потребує впровадження інноваційних методів навчання, що активно використовують можливості новітніх цифрових технологій. Перспективним напрямом у цьому контексті є застосування імерсивних технологій, що забезпечує високу ефективність навчання, сприяє підвищенню залученості здобувачів освіти до освітнього процесу, формуванню практичних навичок та компетентностей, важливих для успішної професійної діяльності. Актуальність використання цих технологій також поширюється на безперервне навчання та професійний розвиток, дозволяючи постійно підвищувати кваліфікацію, особливо в тих галузях, що швидко змінюються.