ХРИСТИЯНСЬКА АНТРОПОЛОГІЯ ТА ФОРМУВАННЯ МОРАЛЬНО-ЕТИЧНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ УЧНІВ STEM-ПРОФІЛЮ - Рубан , Микола (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Необхідність формування морально-етичних компетенцій серед учнів STEM-профілю вимагає особливої уваги в контексті інтеграції духовних засад у професійну діяльність майбутніх фахівців. Сучасний студент, особливо з напрямків, орієнтованих на IT-технології, часто не усвідомлює важливість моральних і духовних цінностей для свого розвитку, вважаючи, що технологічний прогрес та гуманістичні принципи є окремими й навіть несумісними.