ТЕНЗОРНІ ДОБУТКИ НЕРОЗКЛАДНИХ МАТРИЧНИХ ЗОБРАЖЕНЬ ГРУПИ ПОРЯДКУ 2 НАД КІЛЬЦЕМ ФОРМАЛЬНИХ СТЕПЕНЕВИХ РЯДІВ З ОДНІЄЮ ЗМІННОЮ З ЦІЛОЧИСЛОВИМИ 2-АДИЧНИМИ КОЕФІЦІЄНТАМИ - Шапочка, Ігор; Шапочка, Андрій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Матричні зображення Δ0, Δ1, Γ0 також є ℤ2- зображеннями групи G. Використовуючи [2], нами досліджувалися тензорні добутки матричних ℤ2[[