УПРОВАДЖЕННЯ ПРИНЦИПІВ СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ - Любченко, Надія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Досвід країни засвідчує, що українські університети третього віку стають освітніми центрами для подальшого особистісного розвитку людей похилого віку, їхньої суспільної інтеграції, соціалізації та адаптації в умовах глобалізаційних процесів.