ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДВОЕТАПНОЇ ТА ОДНОЕТАПНОЇ МЕТОДИКИ ПРОВЕДЕННЯ СУБПЕРІОСТАЛЬНОЇ ІМПЛАНТАЦІЇ - Сєнніков, Олег; Сеннікова, Ганна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
На теперішній час є дві принципово різні методики субперіостальної імплантації: двоетапна та одноетапна. З розвитком теперішніх розроблених та вдосконалених методів діагностики (компʼютерна томографія, МРТ, виготовлення стереолітографічних діагностичних моделей щелеп та інш.) є можливість довести що субперіостальна імплантація переживає свій «дійсний ренесанс».