ВПЛИВ ФОНІВ ЖИВЛЕННЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ТУРАНСЬКОЇ В УМОВАХ ПІВНІЧНОГО СТЕПУ УКРАЇНИ - Вінюков, Олександр; Бутенко, Олександр; Бондарева, Ольга; Вискуб, Роман (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Тверда пшениця має значущість через відмінні властивості, оскільки містить різноманітні вітаміни, мінерали та інші необхідні поживні речовини сполук, життєво важливі для харчових потреб людини