МОЖЛИВОСТІ МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПСИХІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - Пріснякова, Людмила (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Сучасний етап розвитку науки характеризується інтенсивним проникненням математики майже в усі її розділи, в усі її напрямки, не виключаючи і психологію і педагогіку, хоча темпи математизації процесів пізнання людини, як такого, значно відстають від використання математики, наприклад, у техніці.