КОНЦЕПЦІЯ ПРОЄКТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ АВТОМАТИЗОВАНОГО СТВОРЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ НАСТІЛЬНИХ ІГОР НА ОСНОВІ ЗМІШАНОЇ РЕАЛЬНОСТІ - Халаміренко, Олександр; Блажко, Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
. Інтеграція настільних ігор із технологіями змішаної та доповненої реальності (MR/AR) демонструє послідовне зростання навчальної ефективності завдяки підвищенню залученості, мотивації та якості взаємодії здобувачів освіти.