ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЛЕЙКОГРАМИ КРОВІ У ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ТВАРИН ПІД ВПЛИВОМ ПАРОДОНТОПРОТЕКТОРНОГО ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ НА МОДЕЛІ ПЕРІІМПЛАНТИТУ В УМОВАХ КАЛЬЦІЙ-ДЕФІЦИТНОГО СТАНУ - Петросян, Едгар; Білоклицька, Галина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Дослідити вплив фіто-мінерального лікувально-профілактичного комплексу на співвідношення лейкоцитів в крові щурів на моделі періімплатиту в кальційдефіцитних умовах.